website_Tekstballon_pers MF_web_finaal

Must-read! Inspiratiegids DIVA's tegen armoede.

 

Het Minderhedenforum, KVLV Vrouwen met Vaart, Netwerk tegen Armoede en Cera lanceren de DIVA’s inspiratiegids!

Als vrouwen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, ontstaat er iets waardevols! Drie jaar lang ontmoetten vrouwen met een migratieachtergrond en KVLV-leden elkaar binnen het project DIVA’s Samen tegen Armoede. Samen zetten ze in op de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting.

Je leest alles over de ervaringen van de DIVA’s-vrouwen in de inspiratiegids van het project. Als lezer krijg je tips and tricks om zelf aan de slag te gaan en een samenwerking op poten te zetten. De publicatie toont de kracht van ontmoeting tussen vrouwen. Daarnaast lees je ook hoe vrouwen elkaar kunnen versterken en zich samen kunnen verenigen tegen armoede en sociale uitsluiting. Hoe kan een vereniging armoede bespreekbaar maken? De inspiratiegids daagt je als lezer uit om stil te staan bij de toegankelijkheid van je eigen vereniging. Concrete tips en laagdrempelige gespreksmethoden helpen je op weg.

De inspiratiegids is een must-read voor iedereen die het verenigingsleven meer inclusief wil maken en zich wil engageren voor de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting.

 

Terug naar het overzicht