website_Tekstballon_pers

Belangrijke mededeling rond het Covid19-virus

 

Gezien de recente ontwikkelingen en richtlijnen omtrent de verspreiding van het Covid-19 virus, en natuurlijk uit zorg voor elkaar, hebben we vanuit het Minderhedenforum beslist om ook al ons publiekgerichte activiteiten te annuleren vanaf vrijdag 13 maart 2020. Voor de duurtijd van deze maatregel,volgen we de richtlijnen vanuit onze overheden. We roepen onze lid organisaties en relationeel netwerk deze richtlijnen ook te volgen om zo met z’n allen onze verantwoordelijkheid op te nemen. Het Departement Cultuur, Jeugd en Media neemt de rol op om ook voor de socio-culturele sector de relevante informatie rond het COVID-19 virus te centraliseren op haar website. Via deze pagina bundelen ze informatie en verwijzen we door naar relevante websites. 

Onderaan is er ook een opsomming van bijkomende belangrijke info;

 1. Meertalige info van agentschap Intergratie en Inburgering over covid-maatregelen  https://www.integratie-inburgering.be/corona-meertalige-info (vertaald in 16 talen)
   
   
 2. Informatie over 'Organisatie levensbeschouwelijke feesten tijdens coronamaatregelen' https://lokaalbestuur.vlaanderen.be/covid-19-erediensten-goede-voorbeelden 
   
   
 3. Tips rond ramadan https://netwerkislamexperten.be/2020/04/tips-rond-ramadan/ 

 

Met solidaire groeten, het Minderhedenforum

Terug naar het overzicht