Minderhedenforum logo
RSS        home        contact          zoek       

web_broodkruimelU bent hier: jobs  > joblinks
 
jobsites
 


www.selor.be
www.jobpunt.be
www.vdab.be
www.vacature.be
www.jobat.be

www.jobrapido.be

 

 

Het Minderhedenforum houdt u op de hoogte van jobaanbiedingen met aandacht voor gelijke kansen

teken in op de nieuwsbrief

 
 
Gratis cursus Nederlands en bedrijfsbeheer voor jou

SYNTRA Vlaanderen, BON vzw, VDAB, ACTIRIS en UNIZO organiseren een intensief traject naar ondernemerschap voor (werkzoekende) anderstaligen “Anderstalig Ondernemen”. Vanaf januari (2013) kunnen mensen die al wat kennis hebben van het Nederlands (minimum instapniveau NT2 1.2), maar nog niet helemaal meekunnen in een gewone cursus, instappen in deze opleiding. Ze krijgen vier dagen per week les, Nederlands én bedrijfsbeheer, binnen VDAB en SYNTRA, en na 1 schooljaar (in oktober 2013) behalen ze hun attest bedrijfsbeheer en kunnen ze hun eigen zaak oprichten onder begeleiding van UNIZO. Deze opleiding is bovendien dit jaar nog helemaal gratis

Lees meer

 
Zenitor Loopbaancoaching

Zenitor biedt coaching, training en advies op het gebied van je loopbaan en je persoonlijke groei als ondernemer / werknemer. Zij werken individueel. Op vraag en enkel in specifieke situaties werken zij voor groepen binnen organisaties. De coaching is gebaseerd op respect, vertrouwen en gelijkwaardigheid.

lees meer

 
 
Webleren? Wat is dat voor iets?
Wanneer je interessante opleidingen wenst te volgen, krijg je vaak te maken met praktische problemen. Tweemaal per week naar Hasselt gaan voor een opleiding ‘websites bouwen met HTML’ is vanuit Ieper niet zo realistisch. Hoe gemotiveerd je ook bent. Ook als je in ploegen werkt en af en toe de voormiddag tijd hebt om bij te leren, is het toch niet evident om opleidingen te vinden die even flexibel zijn, zoals jij op je werk bent.

Webleren is toegankelijk voor iedereen, dus zowel werkzoekenden als werknemers kunnen inschrijven. Momenteel zijn inschrijvingen voor werknemers op eigen initiatief gratis tot einde 2010 wegens de economische crisis. Je kan op gelijk welk tijdstip starten én op gelijk welk tijdstip webleren.

Hoe inschrijven? Je surft naar de website http://vdab.be/mijnvdab en logt in met je paswoord en log in van Mijn VDAB. Eenmaal ingelogd ga je naar de flap opleidingen en vraagt de cursus aan. Hulp nodig bij je inschrijving? Raadpleeg dan deze handleiding.
lees meer