website_Tekstballon_pers

Het Minderhedenforum zoekt een directeur (m/v/x)

 

Het Minderhedenforum zoekt een directeur (M/V/X).

 

Ben je gedreven door het multiculturele Vlaanderen en Brussel? Ben jij overtuigd van de kracht van het diverse middenveld? Ben je een goede netwerker en vaardige bruggenbouwer? Schrikt de omgang met de media je niet af? Haal je je energie uit samenwerking met een team gelijkgezinde professionals?

 

Lees dan het functieprofiel en takenpakket (zie hier) en mail vandaag nog je CV en motivatiebrief naar vacatures@minderhedenforum.be .

 

Het Minderhedenforum (www.minderhedenforum.be) is de luidspreker van de meeste interculturele verenigingen, verenigd in federaties. Zo nemen we het al meer dan 10 jaar op voor de etnisch-culturele minderheden in Vlaanderen en Brussel. Door het Minderhedenforum is 1+1 gelijk aan 3. Samen willen we gelijke participatie van etnisch-culturele minderheden realiseren en discriminatie en racisme bestrijden. De Vlaamse overheid en de Vlaamse Gemeenschapscommissie in Brussel erkennen ons als woordvoerder van de etnisch-culturele minderheden.

 

Voor de ondersteuning van deze werking werft het Minderhedenforum een ambitieuze directeur (M/V/X) aan. Sollicitaties zijn welkom tot en met maandag 6 februari 2017. Mail snel je CV en motivatiebrief naar vacatures@minderhedenforum.be

Meer inlichtingen bij Wouter Van Bellingen, 02/245 88 30. of wouter.vanbellingen@minderhedenforum.be

 

 

Terug naar het overzicht